Esti aici
Prima pagina > Motivational > FLIRTUL LA FEMEI SI BARBATI

FLIRTUL LA FEMEI SI BARBATI

IMG_1310FLIRTUL LA FEMEI SI BARBATI…

In ultimele zile am parte de discutii care ma hranesc spiritual si asta ma bucura nespus.Dar nu stiu cum se face ca majoritatea discutiilor se invart tot in jurul subiectului criza casniciilor….cum uita sotii sa flirteze cu sotiile,cum uita femeile sa se simta femei….Din toate iese clar pentru mine o concluzie ca majoritatea avem implantat conceptul de femeie cuminte,cu ochii in pamant,care sa nu se uite dupa ceva frumos,de femeie care odata casatorita nu mai are nevoie de atentie,de cucerire, de femeie care sa astepte cuminte cand isi va aminti barbatul de ea,ca,deh,daca a luat-o e proprietatea lui.

E trist cum conceptul de casatorie e legat de ingradirea libertatii sufletului femeii.Adica el daca e barbat si are instinctul de vanatoare in el e ok sa se uite,sa glumeasca,sa flirteze ,chiar sa puna mana…ea insa daca face acest lucru automat e curva…..Orice femeie are nevoie de flirt,de joc,noi,femeile avem nevoie de flirt mai mult decat barbatii,pentru noi este un joc,o hrana sufleteasca,nu este neaparat sa si mergi mai departe,pentru barbati este doar prima lovitura dintr-o batalie pe care trebuie sa o mute in asternut,ca sa castige razboiul.Iar,ea, daca nu sta cuminte sa astepte trezirea sotului sictirit si apreciaza alte complimente automat e rastignita ca si-a rupt „eticheta” din frunte cu ” sotie=proprietatea cuiva”.El,in schimb are nevoie de „interactiuni” feminine,sa isi exerseze instinctul de mascul alfa.Fiecare sotie asteapta de la propriul sot sa exerseze cu ea „the alfa male thing”,dar putini sunt cei si cele care inteleg si fac ceva in sensul asta.Educatia pe care am primit-o cu totii,educatie care are automat implicatii religioase ne-a ingradit nu numnai mintile,ci si sufletele..O femeie,chiar daca este casatorita va visa mereu acea tranta de perete,acea mana in par,acel sarut lung al unui „baietel sedus”,acele soapte fierbinti,acea privire de „te vreau acum” din ochiul sotului ei…chiar daca poarta sortul in bucatarie,chiar daca plang copiii si nu are timp nici macar sa faca dus….CASATORIA nu ar trebui sa fie o inchisoare,cum,din pacate vad ca este pentru muuult,ci ar trebui sa fie o lupta permanenta pentru a-l recuceri mereu pe cel de langa noi si asta..doar daca dragostea adevarata exista!

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top