Esti aici
Prima pagina > Fără categorie > 29 SEPTEMBRIE O ZI de coincidente

29 SEPTEMBRIE O ZI de coincidente

Astazi am avut o zi superba..cine stie,poate fiindca e 29 si se termina cu multiplul de 3,numarul meu norocos,poate s-au aliniat planetele sa imi cante in struna….???In orice caz ziua de astazi a fost o incununare de energii pozitive si de intamplari,care,cu siguranta,nu sunt coincidente…
Primesc un apel d epe facebook d ela o femeie..o aud cum vorbeste cu altcineva in telefon si spune”stai ca nu stiu ce se intampla,s-a format altundeva..”Apoi ne prezentam si surpriza…imi spune ca  tocmai vorbea cu sora ei despre articolul meu cu viata de cuplu si ca a fost tare motivata,dar mai mutl se bucura ca  si-a amintit ca ne cunoastem si e tare motivata acum sa slabeasca,sa isi schimbe viata.
Apoi un alt telefon de colaboare de la o domnisoara artista,telefon care a legat o frumoasa (prevad eu) prietenie virtuala ..am simtit asa o mare conexiune cu energiile tale,draga artista,ca stiu ca vei citi…si ca sa descoperim ca la un moment dat ne-am si vazut la ceva eventuri,ea fiind dra solista de la Jais.
Apoi,dupa ce am evitat o secunda,in drum spre sedinta la psihoterapeut,intru ,totusi, sa ma rasfat cu ceva dulce la Seneville,cofetaria care si-a deschis sediul mai nou in zona Unirii.
Am intrat,am studiat oferta..si ups..am fost luata in primire de un tanar cu spirit de vanzare si conversatie…M-am convins sa incerc rapid o prajitura cu ciocolata si nuca.Am descoperit ca pe domnisoara responsabila de evenimente o stiu…parca si ea ma stia,dar nu stia de unde.Din vorba in vorba,ea imi spune” ah,tu esti aia care a slabit mult”…faza care a fost maxima….Tanarul Yannis-alta coincidenta,pe fetita mea o cheama Ianisia- care m-a servit cu zambete si prajitura este nedumerit de ce spun ca nu prea mananc dulce,eu la 20 de ani ai mei,spune el,mandru de flerul propriu:).Eu ii intorc afirmatia,spunandu-i ca stie sa minta clientii,la care dra colega imi spune ca el nu minte,ci este doar agent de vanzari:)))
In orice caz prajitura super buna,un loc plin de veselie,energie pozitiva,calm,oameni suuper faini,voi trece saptamanal pe acolo!
Asadar recomand cu drag Senneville!!!
Apoi sedinta mea de terapie,una dintre cele mai frumoasa,a incununat ziua.
Sunt atat de recunoscatoare pentru toti oamenii frumosi pe care i-am intalnit astazi si energiile primite si transmise.

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top