Esti aici
Prima pagina > CARITABIL > BRIANA -copii frumosi care au nevoie de noi-

BRIANA -copii frumosi care au nevoie de noi-

In aceasta pagina veti gasiti cativa copilasi minunati,pe care ii cunosc personal .Copilasi care sunt sustinuti de niste mame exemplu,mama cu nopti nedormite,cu inima indurerata,cu riduri prea devreme,cu suparari prea multe,cu intrebari fara raspuns,cu dorinte planse de ani.Mame curajoase si inzestrate cu o putere,pe care noi,mame de copii fara probleme nu o avem.Puterea de a lupta,puterea de a vedea o lumina in intuneric.

Va respect,dragi mame pentru tot ceea ce sunteti voi!

Va invit sa ii ajutam pe acesti copii sa poata urma terapiile costisitoare,terapii care le pot da sansa la o viata mai buna.

12060038_10205019176614957_1584222619_oPe Alice Suttyak ,mama de Briana, am cunoscut-o prin colaboarrea la targurile sezoniere cu scop caritabil,targuri pe care ea impreuna cu sora ei Andreea Stegaru le organizeaza la Casa Tineretului.Targurile au ca scop strangerea de fonduri pentru Briana si invita mamicile din comunitatea on line spre a comercializa,la preturi mici si foarte mici,hainute si jucarii care nu mai sunt folosite de copiii lor.

Aceasta este pagina Brianei.o printesa luptatoare,care a progresat enorm in ultima vreme,mai ales datorita unor terapi minunate pe care le face in Barcelona.

Afla frumoasa ei poveste aici:

http://briana.ro/home-2/

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top