Esti aici
Prima pagina > CARITABIL > RARES-copii frumosi care au nevoie de noi-

RARES-copii frumosi care au nevoie de noi-

In aceasta pagina veti gasiti cativa copilasi minunati,pe care ii cunosc personal .Copilasi care sunt sustinuti de niste mame exemplu,mama cu nopti nedormite,cu inima indurerata,cu riduri prea devreme,cu suparari prea multe,cu intrebari fara raspuns,cu dorinte planse de ani.Mame curajoase si inzestrate cu o putere,pe care noi,mame de copii fara probleme nu o avem.Puterea de a lupta,puterea de a vedea o lumina in intuneric.

Va respect,dragi mame pentru tot ceea ce sunteti voi!DSCN4618

Va invit sa ii ajutam pe acesti copii sa poata urma terapiile costisitoare,terapii care le pot da sansa la o viata mai buna.

Pe Diana,mama de Rares am cunoscut-o pentru ca asa a fost planuit sa fie..o coincidenta?Imi faceam reclama pe facebook la un magazin on-line cu haine de copii pe care l-am detinut.I-am trimis mesaj cu reclama mea,iar ea,cu toata sinceritatea,mi-a spus ca sunt frumoase,dar nu isi permite sa cumpere,deoarece banii se duc pe terapiile printului Rares.Am intrat pe blogul dedicat lui Rares si nu am putut sa stau.Asa a inceput o frumoasa poveste.Diana Dragoslava Cozma este o mamica „dulce”,dar dulce la propriu,pentru ca ea face dulciuri minunate.Asta am aflat atunci despre ea si am vrut sa ma implic.M-am pus si am construit pentru ea  o pagina de facebook in care sa prezinte creatiile dulci, Ceva Dulce Timisoara , am trimsi clienti,mi-am facut tortul de ziua mea la ea,si l-am vizitat pe Rares,un baiat vesel,chipes,o o privire blanda si cu mare sete de viata.Am redirectionat cota parte din impozitul pe venit al firmei noastre,Dreams Party  in contul lui  Asociatia UN COPIL PENTRU COPII. Diana a infiintat acest   ONG Asociatia Un copil pentru copii pentru a putea sustine terapiile lui Rares, , si in timp li s-au alaturat alte 10 familii cu 10 copii bolnavi, care se ajuta si sprijina reciproc.

Din pacate pentru silueta mea,de fiecare data cand ne intalnim si Diana are bunatati la ea,se chinuie sa ma „indoape” iar eu…nu rezist:))) sunt prea bune!.

Dulciurile facute de Diana,doar cu ingrediente naturale,la preturi mai mult decat rezonabile,le gasesti aici:

https://www.facebook.com/Ceva-Dulce-Timisoara-620902061259577/photos/?tab=photos_albums

Aici este povestea lui: http://povestea-lui-rares.blogspot.ro/

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top