Esti aici
Prima pagina > Recenzii > Evenimente in Timisoara > Tehnici de citire a fetei by Suada Agachi

Tehnici de citire a fetei by Suada Agachi

Suada..Suada Agachi…ce nume, ce rezonanta…20160202_214626

Suna uimitor de aparte,intr-un fel incat nu poate fi uitat.

Suada este o tanara inalta, curajoasa pe masura inaltimii,calda,placuta si frumoasa precum privirea ei, o femeie care transmite atat de pretioase informatii despre modul cum putem citi fetele .

Pe drum spre conferinta ei ma tot gandeam oare ce inseamna „tehnici de citire a fetei ? ” si „oare ma va putea ea citi asa, pana in esenta mea, doar privindu-ma ?”si cu siguranta multi dintre cei care au mers la eveniment aveau aceste intrebari…

Marti 2 februarie 2016 la Hotel Boavista intr-o sala mare si eleganta am pasit in tainele acestei stiinte-arte.Nu imi puteam imagina vreodata ca poti sa iti dai seama dupa forma ochilor unui om daca este agresiv,periculos,bland,influentabil sau manipulator….Sau ca in functie de anumite riduri de pe fata poti sti in ce tipar sa incadrezi omul,din cele :apa,lemn,foc,pamant,metal….

Desi pare un domeniu nou, el este foarte vechi si provine din cultura chinezeasca.La noi in tara este ceva absolut nou si pentru multi inutil si bizar.Dar citirea fetei te poate ajuta nu numai in viata personala,pentru a sti ce decizi poti lua in legatura cu relatiile cu anumite persoane sau a preintampina anumite evenimente nedorite,ci si in afaceri,pentru o buna negociere.Citind chipurile in bussines poti sti daca angajezi omul potrivit in compania ta, omul cu aceleasi valori  sau la o negociere,modul in care te poti adresa partenerului,in care il poti convinge sau atrage.

Cele 3 ore de conferinta au fost extraordinar de bogate in informatii…atata stiinta intr-o femeie atat de tanara..chiar am ramas impresionata.

La fel de impresionati au fost,probabil si cei doi tineri indragostiti care stateau in fata mea si care vorbeau fara oprire,se sarutau,mangaiau si probabil astfel isi citeau chipul in propria maniera.Mana domnisoarei blonde mangaia si strangea ceafa lata a partenerului ei brunet,cu asa o insisteanta ca mi-a dat impresia unei temeri de a nu-l pierde….Preocuparile celor doi erau,pesemne atate de amuzante ca nu am avut cum(fiindca stateau chiar in fata mea) sa nu le admir rasul,zambetele,miscarea continua a corpului si a vorbelor…Deoarece zgomotul de fond produs de ei,oricat de dragut era, devenea tot mai puternic si imi bruia accesul la informatia oferita de Suada,i-am rugat politicos,complimentandu-i in primul rand si asigurandu-i de admiratia mea pentru abilitatile de comunicare, sa ofere putin respect pentru cei din sala,si indeosebit pentru hotararea mea de a asculta ceea ce se expune.

Dupa 10 minute in care gaseau glume,bancuri si mistouri in ceea ce Suada povesteau,au decis ca nu este locul potrivit pentru ei….probabil in sinea lor si-au dat seama ca era o conferinta cu tehnici de citire a fetei si nu una cu tehnici de sarutat si mangaiat.Ma bucur pentru ei si decizia lor,cu siguranta a fost una foarte inteleapta in acel moment.

Asta a fost partea care chiar m-a amuzat din conferinta,in rest am fost concentrata la maxim…Volumul de informatie este atat de mare si de vast,ca in cele 3 ore afli doar informatii generale care iti pot deschide apetitul spre acest domeniu.

In rest Suada m-a captat cu energia ei, atitudinea,privirea,tonul vocii,caldurea din voce, dictia, glumele ei.Nu m-am plictisit deloc si declar ca o admir tare mult.

Daca simtiti ca va atrage,ca sunteti curiosi,ca doriti sa aflati mai multe, va recomand cu drag sa participati la conferintele ,workshopurile si seminariile organizate de Suada Agachi .

 

 

 

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top