Esti aici
Prima pagina > Motivational > Parfumul primului rid

Parfumul primului rid

20150621_212856Cand te trezesti dis-de -dimineata si te privesti in oglinda si vezi cum anii au trecut lasand randuri de poveste pe chipul tau…

Sunt randuri incrustate de bucurie, de durere, de amagiri, de dezamagiri, de speranta, de dorinta,  de visuri…. sunt riduri de viata, sunt riduri care traiesc…

Cand stai si iti plangi chipul gandindu-te „de ce au trecut anii peste mine” nu faci altceva decat sa ingropi viata care ai trait-o…Anii nu trec peste noi, ci noi trecem prin ani, facandu-i sa existe, creand amintiri, scupltandu-ne pe noi insine.

Ridurile noastre miros a toamna si a primavara,a inceput si sfarsit,  miros asa cum ne vedem noi in oglinda…frumoase sau urate, tinere sau batrane, fericite sau nefericite…

Cand eram nefericita cu mine si nu ma iubeam tanjeam mereu dupa chipul si stralucirea de la 20 de ani si nu puteam sa inteleg sculpturile timpului de pe fata mea si am invinovateam mereu. Acum am invatat sa iubesc fiecare linie, sa invalui cu privirea fiecare poveste, sa ma imbratisez cu mainile sufletului.

Acum am privesc atat de adanc incat imi vad sufletul care,cu mainile lui delicate imi mangaie fata, imi deseneaza ridurile exact acolo unde ele trebuie sa fie, exact acolo unde sa stiu sa le port cu eleganta, acolo unde sa le iubesc.

Fiecare linie de pe chipul nostru este o poveste care inca traieste si doar noi avem puterea sa stim ce povesti lasam vii si ce povesti retraim.

Femeia miroase a suflet, miroase a dragoste…

Miroase-te draga femeie si lasa parfumul tau sa curga….

Iubeste-te si parfumeaza-te in fiecare zi!

 

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top