Esti aici
Prima pagina > Motivational > Si barbatilor le este frica

Si barbatilor le este frica

Astazi un articol dedicat barbatilor si citit de femei:)

Barbatii,aceasta specie de masculi feroce, care,  desi,  noi le atribuim niste imagini marete si de multe ori desprinse din povesti sau filme cu super eroi, nu sunt inzestrati cu superputeri, sunt fiinte atat de complexe si de necunoscute, in esenta  noua, femeilor.

Barbatii nu sunt inzestrati nici  cu superputerea de a citi gandurile femeilor, nici cu superputerea de a ne suporta vaicarelile la nesfarsit si nici cu superputerea de a ramane forever and ever cu ochii curgand la noi…si aici la ultima metafora nu te grabi sa tragi concluzii, pentru ca nu este ce crezi…vom vorbi mai pe indelete despre scurgerile oculare :).

Barbatii carora noi, femeile, le cerem mereu sa fie siguri pe ei, indrazneti si autoritari, fara urma de ezitare sau de sentimente, pentru ca noi sa ne simtim in siguranta, acesti barbati chiar au si ei tremurul lor..de frica.

Lumea simpla a barbatilor ….ce ar fi ea fara farmecul mistuitor al feminitatii?Ar fi o lume simpla, fara griji:)

Si intorcandu-ne la ochii care se scurg….ochii lor care vad, vaneaza, adulmeca acea minune, acel mister, acea placere pe care doar noi stim sa o oferim…Ce poate fi mai frumos decat un barbat care pregateste cu toate armele sale drumul vanatului inspre glorie? Un mascul atat de feroce incat prorpia incantare se transforma intr-o duioasa placere de a seduce fiinta suava, femeia pe care a ochit-o, de a duce lupte cu farmece, porniri carnale, de a isi provoca rationalul sa gaseasca noi si noi motive si metode prin care vanatoarea lui sa capete sens si sa ii ofere dulcele gust al gloriei…

Barbatilor adevarati le este frica sa nu dezamageasca, le este frica de neputinta lor de a escalada muntele de asteptari ale femeii pe care o plac sau o iubesc si..cred ca le este frica si de a nu pierde.De la imagine, orgoliu, pana la acceptare.Barbatii au indoieli, au temeri, au neputinte…

Cred ca doar un barbat care te considera sub el este mereu sigur ca ceea ce iti ofera sau propune va fi , fara dubiu, acceptat.

Cred ca un barbat care tremura in gand nestiind daca ceea ce iti da el este ceea ce tu iti doresti, este ceea ce te va fermeca, un astfel de barbat este atat de parfumat cu unicitate, adevar, iubire si te atrage cu esenta lui.

Cred ca un barbat adevarat plange, plange in el insusi, plange langa tine, planga si cu propriul copil in brate, atunci cand nu mai are raspunsuri, atunci cand „statuia” lui de barbat care trebuie sa le stie pe toate s-a zdrobit de pamant si nu a mai lasat nimic…decat seva pur umana..nici barbat nici femeie…

Cred ca un barbat este un mascul atat de feroce cand stie sa fie atat de autoritar incat sa i te daruiesti si supui cu zambetul pe buze, dornica si implinita…

Cred ca un barbat se lasa prada jocului, doar atunci cand ii furi din putere si ii arati asta, fluturandu-i in fata ochilor „punguta cu doi bani” pe care daca o vrea inapoi va trebui sa o joace la ruleta, in dulcele si periculosul suspans al hazardului.

Cred ca un barbat adevarat inainte de a indrazni sa te cheme are o lupta cu fricile sale, cu propria nesiguranta, cu propria teama de a fi refuzat.

Cred ca un barbat este atat de sexy cand te provoaca sa fii mai puternica decat el ,atat de puternica incat sa il poti face sa simta ca ti-a luat toata puterea, a transformat-o si apoi ti-a daruit-o in alta forma, una cu esenta de brad…atat de statornica, viguroasa si fara sfarsit.

Cred ca un barbat adevarat se teme mereu de raspunsul care nu ti-l poate da maine, doar pentru ca stie ca tu il astepti si ca tu pui , draga femeie, pe umerii lui povara detinerii raspunsurilor eterne…

Cred ca un barbat adevarat te va refuza atunci cand vede in tine mai mult decat vezi tu…

Un barbat adevarat se teme…se teme de dragostea si focul tau care il pot mistui atat de tare, incat va topi lutul din care este el facut si il va transforma in ceva mai mare, mai durabil, intr-o forta care fara de tine, draga femeie, nu ar fi….

Oh..si ce femei putem fi pentru a crea barbati adevarati…..

 

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

One thought on “Si barbatilor le este frica

  1. Imi place. Dar, ca esenta, raman la ultima fraza. Mi se pare cea mai REPREZENTATIVA, ca sa zic asa, in oglindirea unui barbat… Suntem ceea ce mancam, devenim ceea ce gandim… vrei un barbat puternic? temete mai tare de cat el, cand se sperie, si el, uneori….ca, de , e OM, sau nu?

Lasă un răspuns

Top