Esti aici
Prima pagina > Proiecte > CURSURI/SEMINARII/TRAININGURI > Atelier „Vorbim si nu ne intelegem in doi”

Atelier „Vorbim si nu ne intelegem in doi”

De ce un astfel de Atelier?

Oh…motivele sunt multe, dar cel dintai este acclipart1ela ca din propria experienta in casnicia de 13 ani am aflat ca noi femeile vorbim limbi straine fata de barbatul nostru si mai mult de atat nu suntem nici noi defecte, si nici ei !

Dupa nenumarate discutii, certuri, frustrari, capitulari mi-am luat valul  de pe ochi si mi-am dat seama ca nici eu nu ma auzeam pe mine si nici el pe el, si nici unul pe altul si ajunsesem sa vorbim in doi si sa nu ne intelegem…..

Zeci, sute de discutii aprinse care nici atunci ,nici acum nu ne-am mai amintit de la ce au pornit, dar avem vaga idee ca de la nimic important si mai mult, au continuat prin duelul „ba eu am dreptate”.Si cu cat discutam mai mult din dorinta de a elucida neintelegerea( asa credeam noi), cu atat ne afundam mai mult, uitand si de la ce am pornit, dar mai ales si scopul discutiei.

De la cum am pus o cutie in mijlocul drumului si el s-a impiedicat de ea, pana la intrebarea mea „ce ai vorbit cu x jumatate de ora” si raspunsul  enervant de concis lui ” am stabilit ce facem maine si atat”, de la intrebarea mea ” unde ai vrea sa mergem diseara ?” la raspunsul lui aruncat ca o minge la fileu  „unde vrei tu”, pana la discutii serioase de divort in care simteam ca pur si simplu suntem noua fiinte total diferite si fara nici un numitor comun.

Cel mai interesant este in ce etapa a vietii noastre am ajuns ca borcanul comunicarii sa explodeze..a fost cea in care deja aveam un copil.Si tocmai pentru ca amandoi am constientizat ca trebuie s aoferim une exmplu bun si ca trebuie sa muncim cu noi insine, ne-am zbatut si am muncit, am muncit sa vedem daca mai avem acelasi drum si cum am descoperit ca da, am muncit sa ne putem intelege si sa lasam razboaiele laoparte.

Discutiile mele cu femeile, dar si cu barbatii, dar si munca depusa in doi pentru a salva relatia de 13 ani care s-a fructificat printr-o  iubire adevarata si care s-a confirmat prin dorinta de a lupta, toate astea m-au facut sa doresc a oferi si altora din experienta noastra practica.

Nu iti voi spune sa faci ca mine,iti voi spune ce solutii am gasit eu, iar tu vei prelua informatia, o vei cantarii, si, cu siguranta vei extrage ceva. Eu iti voi da informatii studiate despre modul de preluare si transmitere a informatiei de catre femei si barbati , iti voi desena cum functioneaza „perturbatiile” care transforma mesajul de la gura la urechea celuilalt.

Am, conceput acest Atelier ca fiind un eveniment relaxat si interactiv cu cateva jocuri care sa aduca zambete, dar si „waw-uri” pe buzele tale.

Iti promit ca vei fi surprins sa vezi cum gandeste partenerul despre tine, cum te vede si ce iti comunica de fapt in mod real, si cum tu, percepi altceva, cu totul altceva.

Nu vom vorbi despre problemele tale din casnicie. Si daca tot am ajuns la ele, nu te speria si nici nu te lauda cu ele, nu esti singurul…toti au!!!Diferenta este ca unii muncesc sa le depaseasca, altii doar sa le inmulteasca!

Ofera-ti o seara valoroasa pentru cuplu!

Cand ?Miercuri 4 mai 2016!

Durata de 2 ore jumatate 17.30-20.00 !

Investitia ta este de 50 ron/ cuplu, pret care include rontaieli , apa plata si materialele de lucru.

inscrierile se fac pe email sau la biroul nostru prin plata unui avans de 25 ron!

Linkul pentru inscrierea la eveniment:

https://www.facebook.com/events/490276841157845/

Dupa eveniment, iata feedbackul unora dintre participanti:

 

feedback2 cuplu

feedback comunicare cuplu1

Share Button
Anca
Formator si specialist Comunicare si Relatii Publice. Daca si tu simti ca exista altceva dincolo de cuvinte, inseamna ca deja stii ca modul in care vibrezi interior este primul si cel mai important canal de comunicare nu numai interumana, dar si cu Universul. Cum ajungi al tine, cel autentic?Cum de vorbim , dar nu ne intelegem cu copiii nostri?De ce echipa noastra nu mai este motivata sa munceasca? Cursuri de comunicare bazate pe emotii.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top