Esti aici
Prima pagina > Proiecte > CURSURI/SEMINARII/TRAININGURI > Asociatia LIVE YOUR DREAM

Asociatia LIVE YOUR DREAM

Logo

Cine suntem si care este misiunea noastra?

Asociatia a luat fiinta din frumoasele proiecte pe care le-am inceput noi in cadrul firmei Dreams Party , dar si pe cont propriu, eu , ca femeie.

Pentru ca atunci cand voi ajunge la batranete vreau sa stiu ca am lasat ceva in urma, ca am schimbat ceva in lume, ca am aprins cateva lumini, in drumul meu de pana acum in viata mi-am dat sema ca menirea mea este sa fiu „omul are aprinde lumina si tine becurile aprinse”, asa ca, astfel am pornit la drum cu frumosul „LIVE YOUR DREAM”.

Pentru ca un ONG imi poate oferi un cadru legal si administrativ cat mai apropiat de scopul acestor proiecte, a luat fiinta „LIVE YOUR DREAM”.

Si asa cum titlul sugereaza, organizatia va promova visele pe care dorim sa le traim si acre, uneori ni se par imposibil de realizat.

Am inceput cu primul seminar in 12 martie in care am avut onoarea de a interactiona cu 80 de femei care au fost dornice sa afle instrumente care iti pot schimba viata, si in care am invatat cum pot structura cat mai bine informatia si cum pot ajunge la ceea ce oamenii au nevoie, si in mod special femeile.

Ce vom face?

Organizam seminarii, ateliere, workshopuri si evenimente in care sa ii ajutam pe oameni sa evolueze si sa traiasca o viata echilibrata de la fizic, psihic la spiritual.

Valorile pe care le promovam sunt respectul, iubirea, cunoasterea de sine, toleranta si evolutia permanenta.Dorim sa aratam oamenilor ca viata este frumoasa si ca fiecare din noi putem trai viata dorita ,dar pentru asta este nevoie, in primul rand, sa fim impacati cu noi insine, iar ca sa ajungem acolo este necesar sa aflam cine si de ce suntem.

Feminitate, styling, parenting, comunicare in cuplu, strategii de gandiore pozitiva, cunoastere de sine, repararea stimei de sine, inlaturarea conceptiilor limitative, cursuri de automachiaj, strategii pentru schimbarea corporala de la obezitate la normalitate, intalniri de arta pentru mamici, toate aceste teme sunt in agenda noastra de lucru.

Cele mai ample proiecte ale asociatiei , proiecte care se desfasoara pe un termen mai lung, sunt:

ORDINARY WOMAN– un proiect in care femei obisnuite invata sa se iubeasca, sa se regaseasca si pentru o zi devin eroine in propria poveste.Iti oferim o zi cu make up profesionist, coafura, costumatii de epoca, shooting profesionist si o poveste scrisa doar a ta.O experienta unica , in care iti arat cate de frumoasa esti tu, o femeie obisnuita, cu toate imperfectiunile tale si iti reamintesc ca esti eroina propriei povesti.

FUNNY FAMILY -un proiect cu familii costumate in diferite teme: animale, pirati, costume de epoca, costume populare…Un proiect in care vom crea impreuna o poveste atat de frumoasa, o poveste pe care sa vi-o spuneti in fiecare zi.De la machiaj, costume, accesorii pana la un shooting profesionist, toate vor crea pentru voi o amintire atat de pretioasa.

TABLOURI VII– un proiect pentru mamici gravidute, in care le oferim un tablou pictat pe burtica si fotografii profesioniste, accesoriile din fotografi pentru a crea o poveste de neuitat fiind incluse.Bineinteles, deliciul va fi poveste scrisa chiar de bebelus pentru parintii sai.

CHANGE YOUR LIFE– este cel mai complex proiect al ascociatiei.Timp de 90 de zile iti ofer informatiile care m-au ajutat sa imi schimb viata, de la gandire pozitiva, inlaturarea convingerilor limitative, sport,nutritie, masaj, curs de automachiaj, styling, consiliere de dezvoltare personala,workshopuri de parenting si comunicare in cuplu,  motivatie, impreuna cu oamenii valorosi cu care colaborez: World Class Timisoara-sport, Maria Varga-Nutritionist si Dietetician, Terapia Egri-masaj, Foto Lucian Radu-Basarab.Nu promovez nici o dieta, ci doar un mod de viata sanatos in care sa constientizezi ca educatia in ce priveste nutritia-alimentatie sanatoasa, sportul, curatenia din mintea si sufletul tau sunt mijloace pe care si tu le poti folosi pentru a ajunge unde doresti.La inceputul, mijlocul si finalul celor 3 luni vei beneficia de cate un shooting profesionist cu make-up,coafura si fotografii profesionale incluse , dar si de un clip de prezentare doar al tau.Vom decoperi impreuna cine esti, cum esti si de ce existi, pentru a invata tu singura sa te iubesti si sa iti oferi viata pe care ti-o doresti!

Asteptam cu mare interes propunerile tale pentru temele pe care doresti sa dezvoltam proiecte.

Scopul nostru este sa facem oamenii sa gandeasca si sa contribuim la o societate mai buna pentru noi si copiii nostri.

 

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top