Esti aici
Prima pagina > Fără categorie > Change your Life-prima candidata Cristina Patrutescu

Change your Life-prima candidata Cristina Patrutescu

cristina partutescu colaj1

Am avut placerea sa o cunosc pe Cristina Patrutescu, o femeie de 38 de ani, mama a doua fetite minunate, care a decis sa ia parte la  programul  de schimbare radicala „CHANGE YOUR LIFE” din cadrul asociatiei LIVE YOUR DREAM.

Munca noastra a inceput in aprilie, cand Cristina cantarea 105 kg si avea marimea 54 la haine.

In iulie am ajuns la marimea 44 si la 84 kg.

Primul pas a fost sa schimbam garderoba si sa cumparam un set de haine care sa o avantajeze. Munca nu a fost deloc usoara, deoarece Cristinei nu ii placea sa isi cumpere haine si nici macar sa le caute sau probeze.In continuare intalnirile noastre de consiliere au constat in discutii despre sentimentele pe care le are pe parcursul schimbarii, controlul si educatia alimentara, managementul stresului si cunoasterea de sine.

A urmat apoi sedinta foto de inceput in care am transformat-o pe Cristina in femeia frumoasa care traieste in interiorul ei, sau mai bine zis am reusit sa o facem sa iasa la suprafata.Iar Cristina a inceput sa simta gustul elegantei, al feminitatii si astfel am mai facut cumparaturi pe parcursul schimbarii in care ea a mai pierdut in greutate.Prima fusta am cumparat-o impreuna desi nu incapea in ea, dar am folosit-o ca si „target”, urmand ca in scurt timp Cristina nu numai sa incapa in fusta, dar si sa fie nevoita sa poarte curea, deoarece era deja larga.Am trecut asadar la punctul de vestimentatie de schimbarea garderobei, asortat, primii pantofi cu platforma, primele rochite, posete asortate si am ajuns la make up.Am

achizitionat cateva produse de make up si in perioada aceasta urmeaza sa facem minucursul de machiaj care sa ii asigure Cristinei informatiile necesare pentru a putea folosi mai des cateva produse de infrumusetare de baza.

Am participat la cateva evenimente despre nutritie, parenting si feminitate, am facut o iesire „dansanta” in club unde am simtit ritmurile muzicii si am simtit ca traim si ne putem bucura de noi.

Partea cea mai grea a transformarii a fost implementarea sportului in viata de zi cu zi.Si aici Cristina si cu mine v-am pregatit un video pe care il vom posta ulterior  in care vom vorbi despre depasirea momentelor de renuntare.

Am insotit-o in prima luna si am motivat-o pentru a merge la sala. Nu as fi renuntat insa fara ajutorul colaboratorului din aceasta parte a proiectului, pe partea de sport , Razvan Barath . Despre Razvan este absolut necesar sa va spun cateva cuvinte, pentru a intelege mai bine care este aportul sau in cadrul acestui program.

Instructor de grup si antrenor personal, certificat in Pilates, Bosu, Kettlebell, Aerobic, si antrenamente cu viitoare sau actuale mamici a carui dezvoltare profesionala, este sustinuta si de anii de activitate ca si balerin profesionist, este persoana pe care am gasit-o ca fiind in masura sa poata contribui la schimbarea fizica, psihica si perceptia asupra sportului ca stil de viata si nu ca activitate pe termen scurt.

De asemenea, perseverenta, exigenta, modul de interactiune cu oamenii, care nu sunt obisnuiti cu un stil de viata activ, capacitatea de a comunica, de a adapta programele de antrenament si exercitiile in functie de capacitatile fizice si psihice a fiecarei persoane care isi doreste o schimbare, atat fizica cat si psihica, sunt elemente care il definesc pe Razvan Barath si il ajuta in a-si desfasura activitatea de antrenor cu usurinta si indemanarea unui balerin (8 ani de studio si 9 ani ca dansator profesionist).

Faptul ca impreuna am reusit sa ii mentinem motivatia Cristinei si sa introducem sportul in „meniul” ei de viata este o mare realizare de ambele parti.

Cel mai mare aport in intregul parcurs al programului l-a avut Cristina , deoarece fara o motivatie reala, nu ar fi reusit sa ajunga in acest punct.

cristina patrutescu

Mai jos gasiti in primul video prezentarea Cristinei si in al doilea o discutie in care ea ne povesteste momentele grele si piedicile cu care s-a intalnit pe parcursul schimbarii si cum a reusit sa le depaseasca.

Doresti si tu o schimbare ? Detalii despre programul CHANGE YOUR LIFE  gasesti in pagina special dedicata : http://ancaradubasarab.ro/2016/07/24/change-your-life-schimba-ti-viat/

Prezentare Cristinei:

Video Cristina dupa cele 3 luni:

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Share Button
Anca
Formator si specialist Comunicare si Relatii Publice. Daca si tu simti ca exista altceva dincolo de cuvinte, inseamna ca deja stii ca modul in care vibrezi interior este primul si cel mai important canal de comunicare nu numai interumana, dar si cu Universul. Cum ajungi al tine, cel autentic?Cum de vorbim , dar nu ne intelegem cu copiii nostri?De ce echipa noastra nu mai este motivata sa munceasca? Cursuri de comunicare bazate pe emotii.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top