Esti aici
Prima pagina > Recenzii > Locuri Faine > Music Cafe 1740 un loc nou din trecut

Music Cafe 1740 un loc nou din trecut

music cafeMusic Cafe 1740 o locatie nici mica, nici mare, numai potrivita pentru o dimineata cu aroma de cafea tare sau o seara romantica cu sunetele instrumentelor muzicale si un vin bun care sa iti mangaie papilele gustative.

Am poposit de doua ori in aceasta locatie , prima data in partea de subsol, cu ocazia unui event despre nutritie, si a doua oara pentru o scurta pauza de apa intr-o zi dogoritoare.

Un domn zambitor si calm te intreaba ce doresti si inainte sa iti dai seama ca a plecat el si revine cu comanda.

Locatia este una simpla, dar cu un iz antic..desi pe sigla scrie 1740, anul in care cladirea in care se afla cafeneaua a fost ridicata, mie cafeneaua prin decorul interior si atmosfera imi da un aer misterios din perioada 1920-1930, cand iubitorii de muzica si petreceri suferind in urma prohibitiei alcoolului se intruneau in locatiile cele mai cunoscute pentru muzica buna , cantata indeosebi de negri si degustau placerile unui dans sau chiar unui pahar de whiskey care a strabatul un drum lung si periculor ca sa ajunga pe buzelel lor.

Subsolul cafenelei, simplu si racoros este saptiul ideal pentru seri de cantare la chitara sau pian, dar si pentru mici seminarii, ateliere , prezentari.

Partea de sus este foarte primitoare si luminoasa, permitandu-ti sa stai la o facea, dar si sa admiri trecatorii prin usa larg deschisa din dreapta.

Terasa localului mica si cocheta, deloc pretentioasa si cu un frumos aer bohem, asteapta parca intr-o liniste impaciuitoare sa se auda vocile cantaretilor si sunetele instrumentelor muzicale, rasetele celor care joaca canasta sau septica sau alte jocuri de societate.

Music Cafe 1740 este cu siguranta unul dintre locurile in care voi reveni cu drag, mai ales ca in multe din serile saptamanii se organizeaza concerte live cu muzica de calitate.

 

Save

Save

Save

Save

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top