Esti aici
Prima pagina > Recenzii > Un salon de infrumusetare unde primesti mai mult decat servicii

Un salon de infrumusetare unde primesti mai mult decat servicii

Dupa titlul , cu siguranta te intrebi: „ce salon?” , „unde?”

In Timisoara, chair in centru, vis-a- vis de Shopping Center Bega, pe culoarul pietonul unde gaesti si cofetaria Trandafirul, pe stanga dupa colt, intr-o cladire renovata, cu etaj , gasesti la parter localul Rhetoric cu mancare sanatoasa, iar la primnul etaj iti zambeste sigla atat de feminina a salonului Artist Touch by Sabina Cornea.

Momentul in care ai pasit inauntru se transforma intr-un waw total….de ce?In primul rand datorita designului glamour…roz, argintiu,pietricele stralucitoare,cristale,draperii matasoase care lasa lumina sa patrunda si sa te mangaie, scaunele albe, dar mai ales fetele zambitoare si caldul „buna ziua, cu ce va putem ajuta?” , oricat de grea ar fi fost ziua ta nu s epoate sa n u zambesti.

Salonul Sabinei este unul in care m-am obisnuit sa intru cu drag, fie ca trec doar sa o salut pe ea sau domnisoarele dragute, fie ca am programare pentru unul dintre serviciile de infrumusetare.

Lucrul care m-a determinat sa aleg in lista mea de servicii de infrumusetare salonul Sabinei este in primul rand, si o spun cu toata sinceritatea,  lasand la o parte „eticheta” specifica brandurilor de lux, preturile mai mult decat rezonabile.Da, chiar daca designul interior extrem de luxos te fae sa crezi ca poate vei lasa o avere la acest salon, adevarul este departe de asta.

Cred ca fiecare dintre noi, femeile avem o relatie speciala cu doamnele care se ocupa d eparul nostru, de cosmetica, de machiaj si ne place sa legam o legatura stransa cu aceste persoane, pentru ca atunci cand apelam la ele ne putem lasa cu toata increderea pe mana lor, ele stiind deja ceea ce ne place si ce avem nevoie.

Un alt mare plus, pe langa preturile foarte bune si chiar mici este comunicarea cu clientul si grija fata de acesta.Ca specialist de PR&Comunicare deja defectul profesional ma face sa punctez orice afacere la acest capitol.De la caldura si sinceritatea primului zambet, la servitul unei cafele sau unui suc, pana la a lega frumoase prietenii cu multe dintre clientele sale, Sabina si fetele ei te cuceresc din prima si te fac sa iti doresti sa mai revin.

Eu una dau o mare nota salonului si deja ma simt ca intr-o mare si frumoasa familie.https://www.facebook.com/sabina.cornea?fref=ts

 

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top