Esti aici
Prima pagina > Fără categorie > 1O MOTIVE pentru care nu slabim !

1O MOTIVE pentru care nu slabim !

Atunci cand hotaram sa schimbam ceva la alimentatia noastra, la viata sedentara si la gandirea mai putin ecologica, si pornim pe un drum deloc usor, de multe ori ne impiedicam . De ce ? Pentru ca exista atatea motive care ne tin in loc sau ne intorc din drumul nostru in dobandirea corpului dorit.

In lupta cu kilogramele ne intalnim cu foarte multe piedici. Culmea este ca multe dintre ele le cream si amplificam singuri, in realitate ele nu sunt atat de dificil de depasit, depinde doar de noi, de puterea noastra psihica, de dorinta de a iesi din zona noastra de confort psihic.

In videourile de mai jos am dezbatut 10 dintre cele mai importante si frecvente motive care ne impiedica sa ne atingem telul, si anume sa avem o viata activa, sa facem sport pana la a avea corpul dorit:

  1. Tentatiile- atunci cand corpul este privat de anumite alimente, mintea le cere si mai intens. Cum procedam ne pacalim sau rezistam ?
  2.  Laudele- le asteptam , dar nu le primim, dimpotriva chiar auzim sicane ce ne proiecteaza spre nereusita.In ce masura avem nevoie de ele si de la cine este important s ale primim ?
  3. Rezultate peste noapte -daca nu avem rezultate rapide suntem dezamagiti si ne scade motivatia.Din ce perspectiva putem privi lucrurile ca sa fie in avantajul nostru ?
  4. Comparatia-ne comparam mereu cu altele/altii care au un corp aproape perfect si acest fapt ne aduce mari dezamagiri.Cum sa ne privim ca pe fiinte unice ?
  5. Incurajarile – oare ce este mai important sau ne incurajeze cei din jur sau noi insine?
  6. Timpul-deseori dam vina pe timp pentru ca nu facem sport.Cum ne putem gestiona timpul transformandu-l intr-un aliat ?
  7. Copilul – cum facem sa ne ocupam si de copil, dar sa facem si sport ca sa aratam bine ?
  8. Varsta- mereu o scuza la-ndemana” la varsta mea nu se mai poate”.Ce ar fi daca iti pot demonstra ca se poate ?
  9. Banii- „Nu am bani pentru a merge la sala sau a imi achizitiona aparate” Se poate face sport si fara investitii , afla cum !
  10. Cure si diete -Care este diferenta intre cura/dieta si modul zilnic in care te alimentezi?Ce inseamna o educatie alimentara corecta?

Tu ce parere ai ? Te provoc sa imi scri care este cel mai utilizat motiv din cele enumerate mai sus!

Urmareste clipurile:

 

Share Button
Anca
Formator si specialist Comunicare si Relatii Publice. Daca si tu simti ca exista altceva dincolo de cuvinte, inseamna ca deja stii ca modul in care vibrezi interior este primul si cel mai important canal de comunicare nu numai interumana, dar si cu Universul. Cum ajungi al tine, cel autentic?Cum de vorbim , dar nu ne intelegem cu copiii nostri?De ce echipa noastra nu mai este motivata sa munceasca? Cursuri de comunicare bazate pe emotii.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top