Esti aici
Prima pagina > Proiecte > PROGRAMUL CHANGE YOUR LIFE 90 de zile > 1O MOTIVE pentru care nu slabim !

1O MOTIVE pentru care nu slabim !

Atunci cand hotaram sa schimbam ceva la alimentatia noastra, la viata sedentara si la gandirea mai putin ecologica, si pornim pe un drum deloc usor, de multe ori ne impiedicam . De ce ? Pentru ca exista atatea motive care ne tin in loc sau ne intorc din drumul nostru in dobandirea corpului dorit.

In lupta cu kilogramele ne intalnim cu foarte multe piedici. Culmea este ca multe dintre ele le cream si amplificam singuri, in realitate ele nu sunt atat de dificil de depasit, depinde doar de noi, de puterea noastra psihica, de dorinta de a iesi din zona noastra de confort psihic.

In videourile de mai jos am dezbatut 10 dintre cele mai importante si frecvente motive care ne impiedica sa ne atingem telul, si anume sa avem o viata activa, sa facem sport pana la a avea corpul dorit:

  1. Tentatiile- atunci cand corpul este privat de anumite alimente, mintea le cere si mai intens. Cum procedam ne pacalim sau rezistam ?
  2.  Laudele- le asteptam , dar nu le primim, dimpotriva chiar auzim sicane ce ne proiecteaza spre nereusita.In ce masura avem nevoie de ele si de la cine este important s ale primim ?
  3. Rezultate peste noapte -daca nu avem rezultate rapide suntem dezamagiti si ne scade motivatia.Din ce perspectiva putem privi lucrurile ca sa fie in avantajul nostru ?
  4. Comparatia-ne comparam mereu cu altele/altii care au un corp aproape perfect si acest fapt ne aduce mari dezamagiri.Cum sa ne privim ca pe fiinte unice ?
  5. Incurajarile – oare ce este mai important sau ne incurajeze cei din jur sau noi insine?
  6. Timpul-deseori dam vina pe timp pentru ca nu facem sport.Cum ne putem gestiona timpul transformandu-l intr-un aliat ?
  7. Copilul – cum facem sa ne ocupam si de copil, dar sa facem si sport ca sa aratam bine ?
  8. Varsta- mereu o scuza la-ndemana” la varsta mea nu se mai poate”.Ce ar fi daca iti pot demonstra ca se poate ?
  9. Banii- „Nu am bani pentru a merge la sala sau a imi achizitiona aparate” Se poate face sport si fara investitii , afla cum !
  10. Cure si diete -Care este diferenta intre cura/dieta si modul zilnic in care te alimentezi?Ce inseamna o educatie alimentara corecta?

Tu ce parere ai ? Te provoc sa imi scri care este cel mai utilizat motiv din cele enumerate mai sus!

Urmareste clipurile:

 

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top