Esti aici
Prima pagina > Proiecte > CAMPANII PR & COMUNICARE > PORTOFOLIU clienti PR

PORTOFOLIU clienti PR

In cei 13 ani de experienta am avut onoarea sa concept si organizez evenimente pentru mai multe firme, dintre care amintesc cateva:

Avantgarde Telecommunication-lansare magazin telefonie mobila

Shopping Center Bega 2005-2008conceptie si organizare evenimente de Paste, Craciun, 8 martie pentru a creste nuamarul de vizitatori prin targetul direct de copii Aici poti urmari fotografii din cadrul evenimentelor

Zoppas – corporate party partea pentru copii ; Delphi -corporate party partea pentru copii ; FMLogistics -Christmas Party, Neuromed Christmas Party, Continental Automotive, 3Pillar si multi altii.

Colaborari cu ONG -uri si multe alte institutii la diverse evenimente , dar si organizarea prezentarilor pentru firma Dreams Party de-a lungul celor 13 ani mi-au oferit experienta si au contribuit la dezvoltarea abilitatilor mele de consultant in imagine si comunicare

Evenimentele pe care le pot organiza vor contribui la imaginea firmei tale, creand o anumita notorietate si perceptia publica pe care ti-o doresti in functie de targetul de clienti studiat, de valorile pe care vrei sa le transmiti si de principiile pe care se bazeaza firma ta.

  • trainninguri motivationale pentru angajati
  • comunicare interna implementarea unui ghid de valori si principii
  • branding campanii de imagine, sociale sau de comunicare
  • lansari de magazine, firme, servicii
  • relatia cu media
  • conceptie texte reclama,newsletter sau newsfeed
  • organizare campanii si recomandare catre clienti
  • gestionare situatii de criza
  • gestionare feedback clienti dificili sau recenzii negative

Puteti urmari cateva dintre activitatile desfasurate aici:

https://www.facebook.com/122148081165690/photos/?tab=albums

 

 

 

Share Button
Anca
Formator si specialist Comunicare si Relatii Publice. Daca si tu simti ca exista altceva dincolo de cuvinte, inseamna ca deja stii ca modul in care vibrezi interior este primul si cel mai important canal de comunicare nu numai interumana, dar si cu Universul. Cum ajungi al tine, cel autentic?Cum de vorbim , dar nu ne intelegem cu copiii nostri?De ce echipa noastra nu mai este motivata sa munceasca? Cursuri de comunicare bazate pe emotii.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top