Esti aici
Prima pagina > Motivational > Elanul din tine..unde a zburat?

Elanul din tine..unde a zburat?

De cate ori in viata ai avut vise si elanul de a le realiza?

Unii dintre noi simt nevoia continua de a isi impartasii visele, realizarile, dorintele cu ceilalti..si atunci cand nu gasim aceleas entuziasm in interlocutorul nostru ne pierdem elanul.Parca rasare in mintea noastra intrebarea ” oare nu este o prostie ceea ce vreau, oare nu este fara sens  ? ”

Si uite cum elanul, acest mic animal zburator, chiar isi ia zborul din mintea si sufletul nostru.

Si zboara si zboara si se duce in departare pana nu il mai vedem  si in locul lui vine rutina, aceasta scarba mica , urata si bagacioasa care isi baga ghiarele in mintea noastra si ne face sa lancezim in „dolce far niente”.

Elanul…..eu l-am regasit asa deodata, statea sa cada din mintea mea, pe marginea unei bucati de speranta…ciugulea amintiri din adolescenta, amintiri cu planuri marete de infaptuiti lucruri.Era vai de el, sarmanul elan, abia mai avea cateva pene, pentru ca am lasat pe altii sa il despaneze… il faca sa se creada mic si neputincios…si eu devenisem la fel si astfel elanul a plecat de la mine.

Intoarce-te in timp in perioada vietii tale cand sufletul iti ardea de pasiune, cand mintea iti forfotea de idei si retraieste senzatia aceea.Senzatia pe care elanul ti-a dat-o si devino una cu el.

Reaminteste-ti filmul vietii tale si chiar daca el nu corespunde cu ceea ce traiesti acum, faptul ca inca ai acele imagini inseamna ca mai poti cladi ceva, poti schimba ceva, poti schimba rolul, poti darama limitele, poti construi ziduri noi, poti monta ferestre prin care sa patrunda lumina.

Nu asculta lipsa de entuziasm a celor care poate nu inteleg ce iti doresti , care nu apreciaza, care poate sunt invidiosi si te indeamna sa renunti prin vorbe sau atitudinea lor si mesaje subtile. Asculta-ti doar inima si simte aripile elanului care se zbat puternice sa te scoata la suprafata si sa te poarte acolo unde visezi.

Chiar daca este timpul schimbarii, chiar daca frica de nou, de necunoscut te trage inapoi, regaseste-ti elanul sa iti traiesti viata asa cum vrei, asa cum te implineste.

Reincarca-te la momentul tau de pace, recladeste-ti increderea in tine si  zboara odata cu elanul tau, zboara spre visele tale si transforma-le in realitate, nimeni si nimic nu te poate opri, doar mintea ta!

 

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top