Esti aici
Prima pagina > Recenzii > Evenimente in Timisoara > OFF – Eveniment Fashion in Timisoara

OFF – Eveniment Fashion in Timisoara

Joi 28 iulie, intr-o zi cu soare si multe zambete a  avut loc la binecunoscutul club Epic Vara un eveniment caritabil in care Clubul Rotaract Timişoara Opera și Rotaract Timișoara Cosmopolitan  si-au adus aportul pentru a strange fonduri in  reabilitarea Spitalului Clinic ”Victor Babeș” din Timișoara.
OFF = OPERA FASHION FAIR, cum a fost denumit evenimentul era pentru mine o ocazie de a admira nu numai tinutele creatorilor, ci si oamenii talentati de la organizatori, prezentatori pana la manechine si creatori.

Oameni frumosi cu tinute cat mai originale, tineri intre 18 si 40 de ani au impanzit terasa si interiorul frumosului loc, schimband impresii, savurand bauturi si sorbind din ochi creatiile afisate.

Din lunga lista a participantilor , pentru a nu omite pe cineva, mi-am permis sa dau un „copy-paste” din pagina eventului creat pe facebook.

T’esha & Onibon, Tudor Personal Tailor, Louis Purple, Finezze, Nifty by Josephine, Daniela Ianka-Racovita, Emanuel Danuta, Ally swimwear, Blue Bird, Store and Stories, Maq Pro de la Hairstudio by Elena Jabri, Magic Accessories by Andreea, Ellas Jewellery, Artizana, Artefact, Mono Shoes, Laura Chirita, Carola Szucsik, Cufir.

Am ajuns in jurul orei 18 la locatie si am admirat creatiile, de la haine casual, la rochite elegante, cercei,coliere si bratari creatii unicat care mai decare mai atragatoare, mai cu „ia-ma acasa si poarta-ma pe pielea ta”. Am cunoscut oameni frumosi, artisti cu zambete colorate, cu priviri sclipind de geniu si cu nerabdarea de a-si vedea creatiile defiland pe frumoasele manechine.

In jurul orei 20 a inceput parada manechinelor si trebuie sa recunosc ca din toate prezentarile am remarcat tinutele Nifty by Josephine si creatiile vestimentare Ilies Lavinia si  gentiile Roncea Sebastian .Prezentate la final, hainele Laviniei Ilies mi-au dat impresia ca erau desprinse din celebrul film MadMax, in care masculii feroce, cu privirea incruntata si pieptul reliefat isi acopereau corpurile cu hainele de piele, modele futuriste, iar domnisoarele zvelte, cu picioare lungi se lasau purtate in ritmul muzicii pe podium, punand in evidenta gentile cu efect „waw” ale designerului Sebastian Roncea.

Seara a continuat pe terasa clubului, unde 4 bloggerite celebre Ioana Grama , Sandra Bendre,  Ioana Chisiu/ Madalina  Simona Merca au raspuns la intreabrile publicului destul de timid, iar apoi norocosii participanti la seara fashion au castigat premii prin tombola plina de suspans si care a fericit cateva doamne si cativa domni cu premii oferite de creatori si la final chiar de bloggerite.

Prezentatorul intregului eveniment Cornel Crisan, a fost la mare inaltime: spontan, vesel, cu vorbele la el, mereu atent la detalii, schimbari de regie si cu mult umor.Un tanar foarte talentat intr-ale vorbitului!

Am bifat, asadar un eveniment frumos, vreme buna, muzica placuta sufletului, incantare de priviri, talente care merita aplaudate.

In final jos palaria pentru organizatori, multa munca, coorodnare, materiale…cu siguranta voi veni la anul viitor. dezvoltare personala, cursuri timisoara, cursuri dezvoltare personala, specialist relatii publice, campanii de relatii publice, alimentatie sanatoasa, cum sa slabesti, program de slabit, evenimente timisoara, seminarii dezvoltare personala  dezvoltare personala, cursuri timisoara, cursuri dezvoltare personala, specialist relatii publice, campanii de relatii publice, alimentatie sanatoasa, cum sa slabesti, program de slabit, evenimente timisoara, seminarii dezvoltare personala    dezvoltare personala, cursuri timisoara, cursuri dezvoltare personala, specialist relatii publice, campanii de relatii publice, alimentatie sanatoasa, cum sa slabesti, program de slabit, evenimente timisoara, seminarii dezvoltare personala

Save

Save

Save

Save

Save

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top