Esti aici
Prima pagina > Recenzii > Locuri Faine > LA PISICI- un loc unde poti toarce in voie

LA PISICI- un loc unde poti toarce in voie

Auzisem de la cativa tineri de „La Pisici„, apoi de pe binecunoscuta  retea de socializare Facebook,

la pisici

cum ca ar fi un loc colorat , cu muulte pisici si cu cafea buna.Am si vazut cateva poze cu esarfe colorate prinse ca acoperis, facand umbra pe terasa localului si mi-a dat un sentiment de …”trebuie sa merg sa ma intind pe o patura acolo”.

Am gasit momentul ideal sa petrec o zi cu frumoasa mea fetita si numai bine ca,la  „La Pisici ” se anunta si un concert „Pian in gradina cu Dodo si fetele”, asa ca am facut planul de bataie sa ne relaxam intre esarfe,miorlaieli si ritmuri lente.

Ajunse la locatia pisiceasca ne-am simtit ca acasa,o casa veche cu iz de „am venit la bunica”, un loc

bohem si  colorat, cu oameni linistiti si veseli pe care ai impresia ca ii cunosti de o viata,cu mobilier din alta era.Parca mirosea a poveste, a copilarie, a joaca de la blocul buniciilor, a amintirea aceea frumoasa pe care inca o mai avem cu totii si o putem retrai mereu cu aceeasi placere cu care tanjim dupa gustul primului cozonac copt si furat pe ascuns din camara bunicii, mirosea a bun si a bine, mirosea a „cafenea cu pisici si iz turcesc”, exact cum au si denumit-o proprietarii.

In curte cativa paleti acoperiti cu perini colorate, mese joase, covoare colorate ,cativa stalpi care sustineau acoperisul colorat si vaporos facut din esarfe si materiale colorate.

Cafeaua si freshul le-am comandat din casa,unde un tanar stapan intr-ale aromelor te intampina cu voie buna si recomandari.

Pentru printesa mea locul a fost ideal, s-a imprietenit cu toate pisicile si toti motanii, a experimentat toate jucariile speciale pentru feline si la final le-a construit langa un copac un loc de joaca cu perini, felinare suspendate si boluri cu mancare.

Deliciul serii a fost „miniconcertul” in care cativa tineri au cantat coveruri celebre…la orga intr-o

atmosfera atat de calda si de sincera.Ce ritmuri placute sufletului meu….mai ales partea cu The Doors si Eric Clapton.Printesa mea si-a cerut dreptul de artist si la final a oferit un miniconcert la clape, cu bunavointa artistilor mari:)

Seara incheiata cu greu…pentru ca timpul nostru era limitat si ne-am simtit atat de „ca acasa” incat am fi vrut sa mai stam….

Declar ca voi reveni, mai ales ca nu am gustat inca din celebra cafea turceasca , dar si pentru ca s-au mutat intr-o noua locatie, in Compelxul Studentesc pe str. Mihail Jora nr.3 !

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top