Esti aici
Prima pagina > Proiecte > CURSURI/SEMINARII/TRAININGURI > WORKSHOP GRATUIT FRUMUSETEA FEMININA

WORKSHOP GRATUIT FRUMUSETEA FEMININA

Pentru ca femeiea este o fiinta speciala si complexa, evenimentele pe care le voi desfasura pe tema feminitatii vor fi diversificate si menite sa reaminteasca participantelor cine sunt si cum sa se iubeasca.

Primul eveniment din septembrie este workshopul gratuit „FRUMUSETEA FEMININA” care se va desfasura in cadrul salonului de infrumusetare Artist Touch by Sabina Cornea

Cand? Miercuri 7 sepmebrie ora 18.oo

PENTRU CINE?

Pentru toate domnisoarele si doamnele care se respecta si se iubesc si doresc sa afle cum sa se ingrijeasca si sa invete cateva trucuri de la specialistiii in domeniu.

Vom discuta despre metode de infrumusetare, mici trucuri si sfaturi utile de la unul dintre cei mai cunoscuti make-up artisti din Timisoara, Sabina Cornea, dar vom avea si demonstratii live cu unule dintre cele mai eficente tratamente.

Istoria machiajului cu cateva informatii extrem de interesante va incepe workshopul  si ne va face sa avem o vedere de ansamblu asupra evolutiei cosmeticii si rolul acestuia asupra frumusetii feminine.Cateva activitati interactive in care ne vom cunoaste mai bine si ne vom da seama de calitatile pe care le avem fiecare dintre noi vor destinde atmosfera.

Deliciul serii va fi tombola cu premii in care participantele vor putea castiga premii valoroase costand in servicii cosmetice oferite de renumitul salon de infrumusetare care va gazdui evenimentul.

Inscrierile pentru participarea la eveniment se fac in pagina de facebook a eventului, prin completarea formularului de aprticipare.

Pentru o buna organizare este important ca participantele sa soseasca in locatie pana la maxim ora 18.10. Am alocat acestui eveniment doua ore, deci preconizam inchierea serii pentru femei laora 20.00.

Acest eveniment este organizat sub egida S.C. SA CRESTI MARE S.R.L.

 

 

 

Share Button
Anca
Formator si specialist Comunicare si Relatii Publice. Daca si tu simti ca exista altceva dincolo de cuvinte, inseamna ca deja stii ca modul in care vibrezi interior este primul si cel mai important canal de comunicare nu numai interumana, dar si cu Universul. Cum ajungi al tine, cel autentic?Cum de vorbim , dar nu ne intelegem cu copiii nostri?De ce echipa noastra nu mai este motivata sa munceasca? Cursuri de comunicare bazate pe emotii.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top