Esti aici
Prima pagina > Motivational > Cand esti la limita si crezi ca nu mai poti

Cand esti la limita si crezi ca nu mai poti

Daca ai ajuns intr-un punct in care crezi ca este finalul, in care crezi ca ti-ai atins limita, in care simti ca nu mai vezi orizontul….atunci vei invata sa zbori!

O voce iti spune obsesiv ca nu mai poti ?E vocea eului tau cel slab.Spune-i ca o auzi, o intelegi si stii ca este doar un semnal de alarma ca tu sa iti aduni puterile si sa poti mai mult decat ai sperat vreodata.

Doar TU esti cel care detine puterea, increderea, linistea !

Nu lasa niciodata pe nimeni sa te faca sa crezi ca nu poti, ca nu esti, ca nu meriti !
Bazeaza-te doar pe tine si ai incredere in ceea ce stii, ce poti , ce faci !
Oricine va incerca sa te faca sa crezi altceva despre tine se va lovi de puterea ta adevarata : increderea in tine insuti !
Mirosul fricii si neincrederii in propriile forte va atrage mereu oameni care vor incerca sa iti distorsioneze realitatea !
Atunci cand esti in pace cu tine si ai incredere ca vei reusi , nimeni si nimic nu mai poate schimba aceasta realitate pe care ti-ai schimbat-o !
Oricat de jos ai fost, oricat de mult a durut, atunci cand crezi ca ai ajuns la capatul puterii, abia atunci iti vei cunoaste adevarata forta.Atunci cand la marginea prapastiei vei fi nevoit sa hotarasti daca zbori sau te prabusesti.Atunci vei putea inchide ochii si vei zbura cu o putere nestiuta asupra tuturor….pentru ca puterea era oricum in tine, dar tu te-ai crezut slab….doar atat !
Cand te vei privi pe tine cu adevarat si vei stii ca poti,  atunci nimic nu va mai putea schimba asta !
Doar fii TU , pentru ca meriti, poti, vei reusi !

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top