Esti aici
Prima pagina > Motivational > Cum sa stralucesti cand nu mai ai lumina

Cum sa stralucesti cand nu mai ai lumina

De cate ori ai abandonat, draga femeie ?De cate ori ai lasat de la tine, ai asteptat sa treaca, ai tacut, ai sperat?

De cate ori ai schimbat lucruri la tine incercand sa te transformi in cineva care nu erai, dar care te vroiau altii sa fii ?

De cate ori ai incercat sa stralucesti fara lumina, caci in dufletul tau era deja intuneric?

De cate ori te-ai invinovatit, crezand ca tu esti cea care nu intelege.Si…DA…tu nu intelegeai cata putere lasi sa curga in afara ta de fiecare data cand te invinovatesti…Puterea si lumina care sunt doar ale tale si nu au nevoie de confirmari pentru ca tu sa le simti, iubesti si folosesti !

Femeie ridica-ti capul, indreapta-ti umerii, priveste in sus !

Lasa garboveala pentru altii..pentru cei ce nu vor !
Femeie mergi drept si priveste inspre cer, de acolo de unde vine toata lumina ! Si lumina din tine impreuna cu cea divina te vor face sa stralucesti din nou ! Aura ta cea prafuita se va vedea din nou!
Femeie, tu stii cat esti de frumoasa?

Tu stii ca esti Lumina?
Stii cand ti-ai pierdut lumina? Atunci cand ai dat altora puterea de a o aprinde sau stinge , cand ai lasat pe altii sa decida ce si cum sa crezi tu despre tine, cand te-ai predat transformarii in ceva ce nu erai.
Tu stii cum luminezi din interior atunci cand te iubesti tu pe tine ? Tu stii ca frumusetea ta iese din nou atunci cand crezi din nou in tine ? Pe cine astepti? Cui versi lacrimi? Ce regreti ? Ce vrei sa schimbi ? Privitul inapoi te indeparteaza de prezent !

Priveste in sus, spre cer si accepta ca stralucesti !
Fara machiaj, fara haine de firma, cu riduri ce spun povesti, cu pielea trecuta de prima catifelare, cu povesti dorite si nespuse, cu inima carpita…tu esti atat de frumoasa !
Nu arunca in mainile altora frumusetea ta, căci este doar pentru tine !

Nu iti darui stralucirea, pastreaz-o doar pentru tine si, pe cei ce o vor vedea ii poti lasa sa o admire, unii pot fi orbi, altii orbiti, tu priveste mereu inainte !
Niciodata sa nu te indoiesti de ea !
Femeie intelege cat esti de minunata si cat de puternica poti fi !
Capul plecat, privirea in jos…nu sunt pentru tine …ci pentru cei ce se complac in renuntare !
Ridica-ti capul, atinteste-ti privirea la cer, respira putere, traieste cu tine insati !
Femeie poarta-ti frumusetea cu un suras impacat ca pe cel mai potrivit ruj, corpul imperfect ca si cum ar fi cea mai scumpa tinuta, povestile din ridurile din coltul ochilor si pielea ta ca si cum ar fi cel mai bun fond de ten, lumina din ochi ca cel mai reusit machiaj !
Femeie…frumusete din lumina !

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top