Esti aici
Prima pagina > Comunicare > Angajat versus patron cine face imaginea?

Angajat versus patron cine face imaginea?

Pentru ca vorbim despre imaginea sociala, despre modul in care este perceputa o firma de catre cei din exterior: colaboratori, clienti, furnizori m-am gandit ca este interesanta abordarea relatiei angajat- patron.

Asadar intrebarea estentiala cine conteaza mai mult in formarea unei imagini : angajatul sau patronul?

Voi ce spuneti?

Patronul este bineinteles cel care stabileste valorile interne, modul de comunicare si principiile de functionare ale firmei, iar angajatul este cel care le preia, adaptandu-se la politica interna.

Angajatul este cel care intra cel mai des in contact cu clientii, deci el ar fi pionul cel mai important care determina modul in care firma, produsele si serviciile oferite sunt percepute de clienti.

Ce ne facem insa cand patronul nu stie care sunt valorile interne, nu are calitatile necesare pentru a stabili o buna comunicare interna sau nu poate/nu vrea sa impuna niste limite si reguli clare pentru o buna desfasurare a activitatii companiei ?

 

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top