Esti aici
Prima pagina > Motivational > COLECTIONARUL DE CADOURI

COLECTIONARUL DE CADOURI

Decembrie a inceput pentru mine o luna plina de cadouri.Cadouri care nu sevad, doar se simt, se traiesc.
Am primit in viata mea oameni care mi-au aratat viata pictata in alte culori, am simtit lucruri grele, adevarate, dar frumoase, am primit atatea clipe minunate care m-au imbogatit.
Am invatat sa lucrez cu mine, sa vad ce culori doresc in tabloul meu, sa pictez fiecare moment asa cum il vad atunci, sa colectionez imagini pentru suflet si trairi pentru inima.
Sunt recunoscatoare fiecarui om pe care l-am intalnit, caci m -a facut sa patrund si mai mult in sinele meu, sa dezgrop pictorul care se asezase comod in fotoliul lipsei de inspiratie.
Am sters praful de pe sertarele fricii, am poleit puterea mintii si am incalzit penelul pentru a scrie cu adevarat firul vietii.
Am invatat sa las garda jos si sa imi permit sa simt cu adevarat, sa inteleg ca ACUM nu este si nu va fi atunci si ca eu in fiecare clipa urc inspre mine si imi sunt datoare sa nu mai cobor nicicand.
Am invatat ca merit totul, tot ceea ce vreau sa imi ofer si ca momentele pe care le adun ma construiesc pe mine ca un frumos puzzle si ca orice piesa este importanta.
M-am redescoperit ca un artist ce creeaza si colecteaza vise si care le poate si trai.
Am inteles ca fiecare clipa a fost parte din constructia mea, a fost o atingere a pensulei pe panza goala, in creatia ce avea sa desavarseasca un amplu tablou.
Imi plac culorile si rabufnirile lor si am inteles ca de multe ori sunt atat de colorata incat poate nici eu nu inteleg propriul tablou, dar tocmai asta ma face sa fiu Unica, asa cum esti si TU, si EL si EA
Multumesc tuturor oamenilor care mi-au facut si imi fac cadouri minunate din gandul, timpul si vorbele lor.
Decembrie a fost incununarea multor ani in care nu stiam ce pictez si bajbaiam printre culori si panze nepotrivite
Decembrie a venit ca o incununare a tuturor incercarilor de a combina culori si a creea nunate perfecte si m-a facut sa inteleg ca nu exista retete exacte, ci doar ceea ce ofera propria experienta, ca fiecare nuanta creata are savoarea ei si imi apartine.
Cadoul cel mai frumos este sa ma pot vedea eu pe mine intr- o explozie de culori si sa simt calda certitudine de A FI asa cum sunt UNICA intre alte tablouri, de a ALEGE in ce vernisaj vreau sa ma expun.
Draga omule, tu ce culori ai in tine, tu cum titi pictezi trairile, tu ce cadouri ti-ai permis sa simti ?
Va doresc un decembrie cu trairile marilor alegeri !

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top