Esti aici
Prima pagina > Motivational > Farama de timp

Farama de timp

Sunt cersetor de clipe…

Domnule, doamna…..aveti putin TIMP ?Sunt cercetor de  viata…..domnule, doamna …dumneavoastra traiti ?

Sunt un vagabond al trairii….umband dintr-un alt si alt sentiment….

Sunt un rege al clepsidrei….ordonand scurgere de timp si decapitand trairi

Sunt un pradator de simtire….vanand avel ceva de maxima traire…

Sunt particule de timp si ma sfaram in clipe pe care le petrec pe Pamant.

De timp….cu timp….din timp….in timp….

Timp….am timp? Tu ai timp? Timpul este al meu sau eu sunt a lui? Timpul imi curge prin traire sau eu curg prin trecerea lui?
Mereu pe fuga…mereu in graba…spunand ca timpul nu „ne” ajunge…impropriu spus ..de parca ne-ar urmari el pe noi, pentru a ne trage de maneca si a ne spune „m-ai irosit” sau „uite, ma sunt, traieste-ma”, de parca ar fi o bucata de paine pe care o dramuim si din care ultima faramitura o tinem pentru zile negre…pentru atunci cand timpul nu va mai fi…pentru cand am vrea sa il traim si poate el nu ne va fi destul…scurgandu-se ca faramite din painea noastra cea de toate zilele.
Timpul pe care vrem sa il savuram…totusi cu frica ca….daca am indrazni sa il traim la maxim se va termina prea repede.
Oare cand vom trai la intensitate maxima fiecare secunda, simțind savoarea ultimei faramite….ca un sărman ce se infrupta cu fărâmă cea uscata transformand-o intr-o fastuoasă masa demnă de un nobil, vom simti gustul dincolo de frica de a trai?
Vom putea sa creștem valoarea lui simtind eternitatea ce curge in fiecare secunda prin ce si cum traim ?
Cand vom fi atat de săraci incat sa ne cersim noua insine puterea de a trai si a curge in timpul din noi….atunci vom sti exact cat timp am avut ?

Cand va veni timpul sa dam drumul atator bariere vom afla oare ce clipe am pierdut? Ce am pierdut nefiind trait nu vom putea sti, ci vom putea doar crea o inchipuire a ceea ce nu am avut.

Cand vom indraznit sa ne lasam pradati de frica care ne-am creat-o in a trai cu adevarat?

Cand vom avea nebunia curajului de a ne lasa sa simtim cum vrem, ce vrem cu cine vrem si a constientiza, atunci vom avea atat de multe faramite valoroase de timp…Ca o paine unsa  cu cel mai rar caviar…la care am privi intrebandu-ne daca meritam sa gustam din asa ceva

Cand vom sti ca timpul ne apartine doar noua si ca trairea lui este deja in noi…vom da drumul tuturor piedicilor false din exterior…

Timpul pentru adevar….adevarul tau…al ei…al lui…al fiecaruia dintre noi…
Timpul pentru a trai
Timpul pentru a constientiza de ce si unde esti
Timpul de a alege ce doresti cu adevarat
Timpul de a avea curaj sa ai timp
Timpul de a te lasa sa curgi prin tot ceea ce primesti
Timpul de a te darui tie insati
Timpul de a fi
Pentru mine este timpul !
Cand este timpul tau ?


 

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top