Esti aici
Prima pagina > Comunicare > Trei perspective de a privi viata

Trei perspective de a privi viata

Fiecare individ alege in mod constient uneori, alteori inconstient, perspectiva din care doreste sa perceapa realitatea.

In mare prin viata , cele trei perspective din care alegem sa vedem realitaeta sunt : cea a optimistului a nehotaratului si a pesimistului.

Fie ca este vorba de cariera, de viata de cuplu, de relatiile cu cei din jur sau de aspectele financiare sau chiar de propria persoana, mereu modul in care noi ne „dresam” mintea sa perceapa realitatile va determina traiectoria drumului nostru in viata.

Asadar, in momentul cand devenim constieti de noi insine si stabilim care sunt variantele din care putem alege, atunci suntem liberi sa vedem..sa vedem chiar si fara ochelari.

Am folosit aceasta metafora a” celor trei ochelari” pentru a valoriza fiecare mod in parte.

Te invit sa urmaresti in acest video un discurs de 7 minute sustinut in cadrul lectiei mele ca membru al Toastmasters Entrepreneurs, o organizatie internationala in cadrul careia membrii isi descopera si  perfectioneaza abilitatile de comunicare printr-o activitate draga mie, si anume,  vorbitul in public .

Astept feedbackul tau despre mesajul tansmis  in coment pe blog.

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top