Esti aici
Prima pagina > Comunicare > O HARTA A VISELOR

O HARTA A VISELOR

dreams

 

 

 

 

 

Vise pe o harta ? Suna ciudat, nu? De parca ar fi atat de multe incat te pierzi printre ele si ai nevoie de o harta ca sa navigezi, sa ajung…unde?Unde sa ajungi? La finalul realizarii lor?

Cu totii visam, de la lucruri materiale, pana la unele mai greu de atins, lucruri de suflet…

Unele vise au nevoie de bani pentru a putea fi indeplinite, dar altele au nevoie de ceva muuult mai greu ..de o investitie mai mare decat capitalul financiar…

Unele vise au nevoie doar de cei care le-au faurit…altele au nevoie de un „dresor” din exterior pentru cei care le viseaza, altele au nevoie de „traducator” care sa explice visatorului cum sa le puna in practica.

Cele mai scumpe vise nu se viseaza…ci se traiesc.

Traiectoria vietii noastre este data de cate vise reusim sa traim si pentru ca sunt destul de multe, m-am gandit sa iti propun o harta a lor.

Citind carti de comunicare am descoperit cateva trucuri interesante si am alcatuit aceasta harta a viselor, inspirata din cartea „Psihologia Persuasiunii” de Kevin Hogan. Aici iti poti scrie obiectivele tale materiale si spirituale , urmand cativa pasi logici in atingerea lor.Cat timp ai nevoie?Ce piedici ai si ce pasi faci sa iti atingi visele?Afla in HARTA VISELOR1

Mai jos am atasat pentru tine documentul pe care il poti lista si completa!

Sport la visat si traire placuta !

DESCARCA HARTA ce-vise-am-harta

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Share Button
Anca
Sunt un om. Sunt o femeie. Sunt o sotie. Sunt o mama. Sunt o artista. Am inceput sa exist abia acum, la 35 de ani, sa fiu constienta de mine,de trairile mele,de ce imi doresc, de ceea ce pot. Sunt o forta nemarginita in a face ceea ce imi doresc si ce imi place. Sunt un val puternic care sare peste pietre sau le rodeaza pe cele brute care ii stau in cale. Sunt un vulcan cu pasiune pentru viata si frumos.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top