Esti aici
Prima pagina > Proiecte > CURSURI/SEMINARII/TRAININGURI > Tabere de implementare de obiceiuri sanatoase > Tabara OBICEIURI SANATOASE pentru copii descurcareti

Tabara OBICEIURI SANATOASE pentru copii descurcareti

Feature_KidsCampDE CE O ASTFEL DE TABARA ?

Pentru ca sunt mama si imi doresc sa imi pregatesc copilul pentru viata, sa devina un adult autonom asumat si responsabil, si am cunoscut si alte mame cu aceleasi doleante, m-am gandit sa concep o tabara…altfel.

CE VOM FACE ?

O tabara in care sa implementam impreuna cu cei mici obiceiuri cat mai sanatoase.De la alimentatia corecta  pana la sport ca si activitate zilnica si pe care sa o facem cu drag si pana la cum sa ne gestionam emotiile si cum sa comunicam cu cei din jur.

Copiii invata facand singuri…Pot invata de la actiuni simple: cum sa ne imbracam, sa ne facem patul, sa spalam vasele, pana la ce metode sa folosim atunci cand suntem nervosi sau cand ne este rusine sa vorbim cu cineva.

In aceasta tabara am cooptat alaturi de mine un antrenor si profesor de sport,Cosmin Ilea  alaturi de care am conceput activitati zilnice si competitii distractive care sa ne puna corpul si creierul in miscare.

CU CINE INVATAM ?

De asemenea meniul va fi unul cat de sanatos posibil, astfel incat sa nu cream o trecere foarte abrupta de la meniul cu care suntem obisnuiti, dar sa facem o trecere usoara la ceea ce inseamna o educatie alimentara.Colaborarea mea cu  dietetician-nutritionist Anisia Vorinca in evenimentele adresate copiilor m-au asigurat ca este persoana cea mai potrivita care sa ii invete despre secretele unei alimentatii sanatoase !

UNDE ?

Cazarea este oferita de o pensiune moderna cu conditii excelente, pensiune cotata cu 4 margarete,Pensiunea Gradina Verde  in localitatea Becicherecul Mic.De la confortul interior, pana la curtea spatioasa, locatia va fi o oaza a schimbarii noastre.

Atelierele tip workshop in care vom lucra cu propria minte vor dezbate teme precum: stima de sine, cum sa vorbim in public, cum ne prezentam valorile personale, bunele maniere, respectul fata de ceilalti, emotiile si ce facem cu ele, cum lecturam cu intonatie.

Experienta mea de 13 ani in lucrul cu cei mici, formarea mea de consultat in comunicare , competenta de formator si concilier de dezvoltare m-au ajutat sa pot oferi copiilor un program in care sa invete cat mai multe despre ei insisi.

CUM CONTINUAM ACASA ?

Pentru ca este extrem de important ca aceste obiceiuri noi pe care noi le implementam sa aiba o continuitate si in mediul familial, vom organiza doua workshopuri pentru parinti.Primul in ziua in care cei mici vin la pensiune si al doilea in ziua cand pleaca.Bineinteles putem discuta reorganizarea acestora in functie si de orarul parintilor.

 

DETALII TABARA

Perioada 17.07-21.07.2017

Pensiunea Gradina Verde la Becicherecu Mic la 18 km de Timisoara

Tabara include: cazare, mese, transport, antrenamente, jocuri concursuri fise de evolutie personala, fise de lucru, suporuri de curs, ateliere, dilplome intalniri cu specialisti.

Investitia este de 750 ron/copil iar,  in cazul in care se achita pana in data de 05.07.2017 puteti beneficia de un pret promotional de 650 ron/copil.

Inscrierile se fac prin completarea formularului din event!

https://docs.google.com/forms/d/1Ua5B1eXbAcUKKAtz1gAdieoq-YS4viC37_8MOF3wi-o/edit

ne poti ajuta sa ajungem la parintii interesati acordand un share si un like evenimentului creat pe facebook:

https://www.facebook.com/events/312335392544471/

Pentru orice fel de detalii ma puteti contacta la 0726263848

 

 

 

 

Share Button
Anca
Formator si specialist Comunicare si Relatii Publice. Daca si tu simti ca exista altceva dincolo de cuvinte, inseamna ca deja stii ca modul in care vibrezi interior este primul si cel mai important canal de comunicare nu numai interumana, dar si cu Universul. Cum ajungi al tine, cel autentic?Cum de vorbim , dar nu ne intelegem cu copiii nostri?De ce echipa noastra nu mai este motivata sa munceasca? Cursuri de comunicare bazate pe emotii.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top