Esti aici
Prima pagina > Comunicare & PR puterea conceptelor > Sellification- un joc, un curs sau o noua meserie ?

Sellification- un joc, un curs sau o noua meserie ?

SELLIFICATION

Stiu..suna mai aparte…sellification……Eu prima data cand am auzit am crezut ca este numele vreunul film castigator de Oscar si cum nu mi-am mai anternat partea de cinefila de ceva vreme, am ramas cu impresia ca sunt in urma cu ultimele trenduri in materie de cinema.

Despre ce este de fapt vorba?

Nici nu stiu cu ce sa incep…cu mijlocul intamplarii care a fost plina de energie, interactiune si informatii valoroase, cu sfarsitul care a fost acel „aha, asta este !” sau cu inceputul cand un mare semn de intrebare se instalase in mintea mea…

In primul rand sa va prezint vinovatii…un fel de trio al vanzarii, public speakingului si dezvoltarii personale…

CINE A INVENTAT SELLIFICATION ?

Calin Iepure cunoscutul trainer si public speaker al clubului Toastmasters Entrepreneurs Timisoara omul care „da cuvantul ” si cunoscutului eveniment de business „Business days”

Razvan Curcubata trainer si public speaker, cel care este fondatorul  proiectelor Antreprenoriatului Emotional si Vorbitorul in Public.

Bogdan Vaida este acel trainer care declara despre el insusi ca „sunt cel care ii ajuta pe studenti sa devin proprii lor profesori”

Si cum am ajuns sa particip la SELLIFICATION? Am castigat ca si premiu in cadrul unui concurs de discursuri participarea la un training in cadrul acestui …sa spunem curs…desi este mai mult decat un curs !

Cu zeci de intrebari in minte am patruns in sala de curs…..si dupa aproximativ 4 ore nu numai ca nu imi venea sa plec acasa, dar ma si felicitam ca am decis sa vin…

V-am facut curiosi despre ce e vorba?

Carti de joc, fise de lucru, manual discutii, echipe, planuri de actiune, prezentari, cadran de personalitate, context, vanzator client…suna ….complicat si ciudat totodata !!!

Va spun extrem de sincer ca nu am vazut in niciodata un produs care sa imbine si sudeze atat de logic si placut atat de multe domenii de activitate.Sellification cuprinde:psihologie, comunicare, pr, marketing, public speaking, negociere, dezvoltare personala….si lista poate continua.

Timp de patru ore, alaturi de alti oameni interesati am stabilit din ce tipologie de personalitate facem parte fiecare cum putem vinde un serviciu sau produs in functie de tipul de client pe care il avem, dar si de contextul in care ne aflam.

Jocuri in echipa schimb de roluri si jocuri de rol ne-au provocat sa ne folosim imaginatia si sa gasim noi si noi solutii adaptate la cerintele jocului.

Sellification este mai mult decat un joc este un fel de „training de mai multe feluri” care te pune non-stop in situatii noi, te provoaca sa gandesti si sa iti folosesti absolut toti neuronii.

La fel ca si in realitate regulile jocului se schimbau si astfel puterea ta de reactie si de  adaptare la nou era testata si erodata.Tehnicile de „citire ” rapida a clientului si cadrare ale acestuia m-au ajutat foarte mult in a reface scenariul vanzarii.Colegii mei, doi domni, manageri de vanzari nu mi-au usurat deloc munca, ci si-au jucat rolurile de clineti dificili sau dezinteresati sau negativisti la un nivel peste asteptari.

Asadar Sellification m-a lasat la final cu multe raspunsuri si atat atatea intrebari despre potentialul meu despre lucrurile pe care nu stiam ca le pot face sau imbunatatii.

Sellification este acel „pachet magic” care poate fi folosit de la temabuildinguri pentru firme sau departamente , pana la cursuri pentru cei interesati de vanzari si marketing sau chiar pentru cei care deja lucreaza in domeniu.

Eu as concluziona ca este un nou trend un nou „waw” pe piata si ti-as recomanda, tie celui care citesti sa prinzi primul tren …primul tren este in aceasta toamna!

Esti curios sa vezi in imagini cum arata tot ce ti-am descris?Intra pe acest link si  vezi clipul de prezentare : https://www.youtube.com/watch?v=Fzjsri4KDdQ

Partea extraordinara este ca poti deveni trainer certificat Sellification si poti face cariera din asta initiind si pe altii intr-un training de succes.

Grabeste-te!Prima certificare are loc in septembrie !!!

Detalii despre locurile disponibile le gasesti la linkul de mai jos  https://sellification.or g/certificare/

pachet-1

 

 

 

 

Share Button
Anca
Specialist Relatii Publice si Comunicare, formator in comunicare sustin importanta unui PR de calitate pentru antreprenoriatul romanesc.Educatia clientului si a antreprenorului inspre o comunicare eficienta si obiectiva este un drum spre care am pornit.O campanie de comunicare si PR nu se limiteaza doar la social media, ci exploreaza si exploateaza intregi comunitati sociale, creand evenimente, branduri si servicii care raman in sufletul si mintea clientului.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top