Esti aici
Prima pagina > Om si viata > CLIPA care trece la semafor

CLIPA care trece la semafor

 
Cum trece timpul peste noi si vremea se arata in ridurile adanci ale fetei, scobind in pielea ce fusese moale si neunsa de supunerea timpului.Cum trece o vreme si alta prin suflet si strabate cotloanele sperantelor desarte si scorburile in care ascundem atatea si atatea dezamagiri construite ca si castelele de nisip de copilul din noi din asteptari necerute, nespuse, netraite, nerecunoscute.
Cum trece o vreme fara sa fie ea insasi in esenta, ci doar umpluta in spatiu si timp de intamplarile vietii noastre.
Cum trece o vreme si se scufunda in nepasarea unei vieti traite prea repede, prea in randuri drepte, prea nu stiu cum, prea cu nu stiu ce, cu prea multe semne de intrebare si prea putine puncte de suspensie.
Este doar o vreme care trece, fara „CUM”!
Cum a devenit sofranul nisipurilor galactice din viitor pe care insa nimeni nu il mai vede,nu il mai simte si nu il mai cunoaste.
Saracul „CUM” este un biet cersetor la usa unui prezent fara de constienta.
Este fara de margine acest galactic „cum” in necunoasterea pe care o avem pentru el sau este atat de insignifiantincat chiar si un punct il intrece in consistenta?
CUM TRECE TIMPUL PESTE NOI cu sau fara semne de suspensie?
CUM TRECE TIMPUL PESTE NOI cu sau fara semne de intrebare?
CUM TRECE TIMPUL PESTE NOI cu sau fara semne de exclamare ?
Cum isi capata timpul o forma a lui proprie si personala in trecerea prin fiecare dintre noi, si cum ne scrie pe noi, pe fiecare intr-un trecut cu puncte, un prezent cu exclamare si un viitor prins in semnele de intrebare.
CUM o lasam pe aceasta vreme sa treaca prin sau pe langa noi?
CUM oprim o vreme intr-o clipa traind-o doar pentru noi?

Ai remacrat si tu, dragul meu suflet bun?
Ai simtit si tu o vreme doar a ta, doar acum?
STTT! Faceti liniste.este rosu la semafor.Trece CLIPA la trecerea de pietoni.Si marile masini isi tin in fraie caii putere si o privesc cu jind, invidie, pe-alocuri ura ca le tine subjugate rotile neinduratoare ale grabitului „a fi „.
Priviti cum trece CLIPA agale pe zebra aproape stearsa de pasii altor timpuri ce nu s-au oprit nicicand!
Galanta, suava si indeosebi fermecatoare, rupandu-si mijlocul in mersul ei lasciv, trece pe zebra infinitului mareata CLIPA, cu pasi plutind si invelita-n fum! In fumul iluziilor de timp si spatiu si al perceptiei in care stam noi ca intr-o cutie acum!
Te-am prins, lasciva si duioasa clipa, in palmele mele te strang acum, ca un flutur ce asteapta ultimele sale zbateri, stiind ca va avea sa piara oricum.Iti iau polenul de pe aripi , il fur cu mult nesat si mi-l presa in par si peste riduri il arunc ca o magie ca sa pastrez in suflet doar CLIPA de acum!

Share Button
Anca
Formator si specialist Comunicare si Relatii Publice. Daca si tu simti ca exista altceva dincolo de cuvinte, inseamna ca deja stii ca modul in care vibrezi interior este primul si cel mai important canal de comunicare nu numai interumana, dar si cu Universul. Cum ajungi al tine, cel autentic?Cum de vorbim , dar nu ne intelegem cu copiii nostri?De ce echipa noastra nu mai este motivata sa munceasca? Cursuri de comunicare bazate pe emotii.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top