Esti aici

TABARA OBICEIURI SĂNĂTOASE 2019 -EDIȚIA NR. 3

TABARA OBICEIURI SANATOASE 2019 este la a treia editie!
Prin completarea acestui formular ne asiguram ca avem toate datele necesare pentru a veni in intampinarea dorintelor dvs si nevoilor pe care le are copilul dumneavoastra.
Pentru orice fel de detalii si informatii ma puteti contacta la tel.0726263848 sau email ancaradubasarab@yahoo.com
UNDE?
Judetul Caras severin, Comuna Girnic, Pensiunea Gernik 100
CAND?
08 Iulie 2019
CE FACEM IN TABARA DE OBICEIURI SANATOASE?
In primul rand ne despartim zilnic de telefoane si alte gadgeturi, pe care le folosim maxim 10 minute seara pentru a comunica cu parintii.Dea semenea pe grupul de whasap, parintii vor fi informati zilnic despre activitatile noastre.
Implementam obiceiuri noi de alimentatie, de gandire, relationare si comunicare!
Invatam sa ne formam o parere si sa o exprimam, sa ne invingem fricile, sa ne facem prieteni noi, sa trecem prin diverse situatii, sa ne facem singuri patul, sa strange si curatam dupa ce servim masa, vedem ce inseamna ingrijirea animalelor de casa si face sport zilnic.
Ca in fiecare an, meniul este elaborat de un nutritionist.In acest an colaborarea noastra continua cu Iren Alexoi .
Sportul este asigurat de antrenorul talentat Cosmin Ilea.
Atelierele de comunicare si arta de formator Basarab Anca.
Noutatiel din acest an sunt: atelierul de cusut pe etamina, atelier de modelaj si…SURPRIZA: animalele care en asteapta in imprejurimile locatiei unde vom fi cazati!
In acest an vom vizita o pensiuen cu specific agroturistic, astfel ca vom putea bea lapte proaspat si putem negocia cu gainutele cand sa le furam ouale din cotet!
Investitia taberei este de 1.350 ron .
PRET REDUS LA 1.300 RON
Pentru toti cei care achita avansul de 50% pana in data de 01.MAI !
Transport Timisoara-Girnic si inapoi
Cazare si 3 mese plus gustari
Activitati:sport zilnic ateliere de arta, workshopuri de comunicare si dezvoltare personala, Treasure Hunt, activitati distractive.
Materialele de lucru

Share Button
Anca
Formator si specialist Comunicare si Relatii Publice. Daca si tu simti ca exista altceva dincolo de cuvinte, inseamna ca deja stii ca modul in care vibrezi interior este primul si cel mai important canal de comunicare nu numai interumana, dar si cu Universul. Cum ajungi al tine, cel autentic?Cum de vorbim , dar nu ne intelegem cu copiii nostri?De ce echipa noastra nu mai este motivata sa munceasca? Cursuri de comunicare bazate pe emotii.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top