Esti aici
Prima pagina > Proiecte > CURSURI/SEMINARII/TRAININGURI > Cursuri pentru copii-si-familie > Atelier de comunicare pentru copii : SUPERPUTEREA MEA

Atelier de comunicare pentru copii : SUPERPUTEREA MEA

In cadrul atelierelor de vara pe care le avem la libraria independenta din Timisoara, Librarul cu Papion
Ce am facut ieri la libraria Librarul cu papion ?
Chiar daca a fost luni si este vacanta, a fost o zi plina la libraria Librarul cu Papion !
La cursul „Superputerea mea secreta” adresat copiilor intre 8 si 12 ani, timp de o ora si jumatate am intrat in lumea fascinanta a diferentelor dintre oameni si dintre talentele, calitatile si aptitudiniel acestora.
Mihai, un baiat curios si dezinvolt de 9 ani a descoperit despre el insusi cateva superputeri de care nu stia: empatie, sociabilitate, orientare spre solutii.
Am invatat sa ii ascultam pe colegi, sa decoperim cu reactionam in diverse situatii, de ce si ce este mai important pentru noi, dar si cum sa comunicam mai bine cu cei de langa noi.
Desi atelierul s-a incheiat, provocarea transmisa catre participanti a continuat si acasa, unde , la ceas de seara, aveau sa joace cu cei dragi jocul superputerilor, si sa descopere impreuna cu ceilalti membrii ai familiei si ce superputeri au acestia.
Conexiunea cu sufletul si mintea este un exercitiu care prin joc ne ajuta sa intram intr-un univers magic in care ne putem construi pe noi insine !

Share Button
Anca
Formator si specialist Comunicare si Relatii Publice. Daca si tu simti ca exista altceva dincolo de cuvinte, inseamna ca deja stii ca modul in care vibrezi interior este primul si cel mai important canal de comunicare nu numai interumana, dar si cu Universul. Cum ajungi al tine, cel autentic?Cum de vorbim , dar nu ne intelegem cu copiii nostri?De ce echipa noastra nu mai este motivata sa munceasca? Cursuri de comunicare bazate pe emotii.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top