Esti aici
Prima pagina > Proiecte > CURSURI/SEMINARII/TRAININGURI > Teambuilding /training companii > Limbajul non-verbal in antreprenoriat-workshop studenti FEAA

Limbajul non-verbal in antreprenoriat-workshop studenti FEAA

 

Cat de bine stim sa citim  mesajul interior al omului din fata noastra?

Chiar si in antreprenoriat, relatia d ebusiness porneste la la relatia interumana.Cu cat comunicarea este mai eficienta intre receptor si emitator, cu atat rezultatele sunt mai aproape de asteptarile ambelor parti.Mesajul comunicarii nu este transmis doar prin cuvinte, ci si prin gestica mainilor, mimica fetei, miscarile corpului si energia transmisa, intr-un cuvand prin limbajul non-verbal.

Cat de importanta este comunicarea in antreprenoriat, dar si in orice arie a vietii noastre ?

Dincolo de comunicarea verbala, canalul care ne poate oferi cele mai veridice informatii este cel al corpului, si nume, limbajul non-verbal.

67401887_809435112785917_3317529814281224192_o

Ce transmitem sau ce ne transmite cel din fata noastra din propriile gesturi si cum putem filtra aceste informatii ?

Cum si cat de influenteaza ceea ce ne transmit altii prin limbajul lor non-verbal ?

In ce masura ne putem controla limbajul non-verbal in mod constient ?

De ce preluam , copiem anumite gesturi ?

Un workshop interactiv in care am experimentat ce impact are asupra noastra un limbaj non-verbal care nu este congruent cu limbajul verbal.Am vazut ce inseamna congruenta dintre  cele doua canale de comunicare.

Constientizarea propriului limbaj non-verbal si alinierea acestuia cu cel verbal a fost concluzia cea mai importanta a evenimentului.

 

 

Share Button
Anca
Formator si specialist Comunicare si Relatii Publice. Daca si tu simti ca exista altceva dincolo de cuvinte, inseamna ca deja stii ca modul in care vibrezi interior este primul si cel mai important canal de comunicare nu numai interumana, dar si cu Universul. Cum ajungi al tine, cel autentic?Cum de vorbim , dar nu ne intelegem cu copiii nostri?De ce echipa noastra nu mai este motivata sa munceasca? Cursuri de comunicare bazate pe emotii.
http://www.ancaradubasarab.ro

Lasă un răspuns

Top